Main menu

Tuusula: Puutalokarnevaali 11.8.2019

Trähus Karnevalen eli Puutalokarnevaali on kaikille puurakentamisesta, vanhojen talojen kunnostamisesta sekä terveellisestä asumisesta kiinnostuneille suunnattu maksuton koko perheen tapahtuma Krapihovin pihapiirissä ja Krapin Pajalla Tuusulassa.

Puutalokarnevaali tuo yhteen perinnerakentajia, entisöintialan mestareita, käsityöläisiä, hortonomeja sekä näistä asioista kiinnostuneita. Kestävän ja terveellisen rakentamisen uusista tuulista käydään keskusteluja Paja-tilassa, ja alueelle sijoittuvat työpajat, työnäytökset ja neuvontapisteet toimivat non-stop -periaatteella koko päivän.

Kokeile ja osallistu

Paikan päällä voit ammattilaisten ohjauksessa kokeilla hirrenveistoa, savirappauksen tekoa, maalinpoistoa ja seurata mm. tervanpolttoa ja punamultamaalin keittämistä. Kotiin viemisiksi saat tuoretta maalia.

Puutalokarnevaali on koko perheen tapahtuma

Trähus Karnevalen on koko perheelle sopiva tapahtuma, jossa lapsikävijät on huomioitu omalla ohjelmallaan. Lapset pääsevät kokemaan esim. sabloonamaalausta sekä oman puutalon rakentamista. Lisäksi ohjelmassa on mm. roikuntakisa, nopeusnaulauskisoja sekä pussijuoksua.

Herkullista lähiruokaa

Huippukokki Louise Mérus on nainen mm. monien Anton & Anton -reseptien takana. Trähus Karnevalenissa hän valmistaa herkullisia ja terveellisiä välipaloja Krapin oman kasvimaan antimista. Myös Krapin ravintola Mankeli on auki koko päivän.

Tapahtumapaikkana Krapin Paja

Puutalokarnevaali järjestetään Krapin Pajalla. Pihalle mahtuu neuvontapisteiden lisäksi lasten perinneleikit, tervanpolttajat ja maalin keittäjät. Parkkipaikkoja on runsaasti ja Krapin Paja toimii areenana sekä keskustelutilaisuuksille että musiikkiesityksille.

Asiaa terveellisestä ja kestävästä rakentamisesta

Viime vuoden tapaan päivän ohjelmaan kuuluu myös keskustelutilaisuuksia, aiheina kestävä ja terveellinen rakentaminen ja asuminen. Tule osallistumaan ja kysymään neuvoja paikalla olevilta asiantuntijoilta!

Seuraa täällä.

 

 

Jaa