Main menu

Hausjärvi: Ikkunankunnostus perinteisin tavoin 15.11.2019

Aihe
Vanhojen ikkunoiden kunnostus on aikaa vievää puuhaa, eikä niin vaikeaa, etteikö sitä kuka tahansa kärsivällinen vanhan talon asukas osaisi tehdä! 
Päivän ikkunankunnostuskurssilla raapaistaan hieman eri aikakausien ikkunoiden historiaa ja ominaispiirteitä sekä käydään läpi perinteisen ikkunaentisöinnin työvaiheet kuten kitin, lasin ja maalin poistoa ikkunanpuitteista, helojen ja saranoiden käsittelyä, lasien puhdistusta sekä puitteen lasitusta pellavaöljykitillä ja maalausta pellavaöljymaalilla. Näitä työvaiheita pääsee työstämään käytännössä verstaalla olevien malli-ikkunoiden avulla. Mukaan voi ottaa oman ikkunan, jonka korjaamiseen Tiina antaa neuvoja kotiverstaalle. Mukaan kunnon työvaatteet ja umpinaiset kengät sekä työhanskat!

Kurssipaikka
Sininen ikkuna -verstas, Puujaanlenkki 84, Hausjärvi.

Paikan varaus
Kurssipaikka varataan ostamalla tuote verkkokaupasta. Luennolle otetaan mukaan enintään 8 henkeä. Kurssi järjestetään, kun osallistujia on vähintään kuusi. Toimitustavaksi valitkaa "Nouto varastolta". 

Huom! 
Rajoitetun osallistujamäärän johdosta kurssille ilmoittautuminen on sitova. Osallistuminen on mahdollista peruuttaa viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin ajankohtaa.
 

Ilmoittaudu: https://www.domusclassica.fi/tuote/ikkunankunnostus-perinteisin-tavoin/9...

Jaa