Main menu

Lahti: korjausrakentamisen asiantuntijalle työpaikka museossa

Haemme Lahdessa aloittavaan Päijät-Hämeen alueelliseen vastuumuseoon KORJAUSRAKENTAMISEN ASIANTUNTIJAA 2.1.2020 alkaen.

Korjausrakentamisen asiantuntijana pääset neuvomaan vanhojen rakennusten korjaus- ja hoitotoimenpiteissä sekä vanhojen rakennusten katselmuksissa. Asiantuntijana olet mukana kulttuurihistoriallisesti arvokkaiden rakennusten korjaushankkeissa. 

Lisäksi osallistut korjausavustushakemusten arviointiin ja korjausavustusten valvontaan sekä korjaushankkeiden neuvontaan. Pääset luomaan korjausrakentamisen verkostoja Päijät-Hämeessä. Pääset myös arvioimaan purkulupia ja modernia rakennuskantaa käsitteleviä hankkeita yhdessä museon rakennustutkijoiden. 

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai aiempi vastaava tutkinto tai rakennusmestarin tutkinto tai soveltuva erikoisammattitutkinto. Lisäksi toivomme laajaa kokemusta entistävästä korjausrakentamisesta, restauroinnista ja niiden suunnittelusta. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä koulutustyöhön erilaisten asiakkaiden kanssa sekä kykyä toimia ryhmässä ja verkostoissa. Eduksi luetaan tietojärjestelmien monipuolinen osaaminen sekä perinteisten rakennustekniikoiden tuntemuksen lisäksi tietämys modernin rakennuskannan erityispiirteistä. Työnhoidon kannalta edellytyksenä on ajokortti ja suomenkielen taito.

Toimi täytetään, mikäli Opetus- ja kulttuuriministeriö myöntää Lahden kaupunginmuseolle alueellisen vastuumuseon aseman.

Tehtäväkohtainen palkka on 2.646,27 euroa kuukaudessa. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 18.10.2019 klo 15.00.

 
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/korjausrakentamisen-asiantuntija-250983/?r=9
 

Jaa